- Suositun Voivalan Puiston tarina jatkuu -

Voivalan Niitty vuoden 2020 aikana

Voivalan Niitty jatkaa suositun Voivalan Puiston tarinaa. Samalle alueelle rakentuva kahden rivitalon ja yhteensä kahdeksan asunnon kokonaisuus tarjoaa ostajille poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen merellisessä ja rauhallisessa Kaarinan Voivalassa. Nyt rakentuva Voivalan Niitty on luontevaa jatkumoa Voivalan Puiston ensimmäiselle ja toiselle vaiheelle, jotka myytiin ennätysnopeasti loppuun.

Uutuutena tuomme myyntiin 97,5m2 kokoisia 5h+k+s asuntoja, joihin mahtuu isompikin perhe. Lisäksi kahdesta yhden tason rivitalosta löytyy uusia 75m2 kokoisia 3h+k+s asuntoja sekä aiemmasta vaiheesta tuttuja 88,5m2 4h+k+s asuntoja.

Tutustu koteihinTutustu koteihin

Laadukkaat rakennus- ja sisustusmateriaalit

Kahdesta ensimmäisestä vaiheesta poiketen talojen ulkopinnat ovat pääosin valkoisia, mustilla sekä puunvärisillä yksityiskohdilla tyyliteltyjä. 3h ja 5h asunnoista löytyy käytännöllinen ja tilava kylpyhuone huoneiston sivussa, josta on suora käynti takapihan terassille. Nauti oman saunan löylyistä, käy vilvoittelemassa tilavalla terassilla tai helpota lapsiperheesi arkea.

SisustusmateriaalitSisustusmateriaalit

Luonto ja palvelut lähellä

Voivalan Niityssä sekä luonto että palvelut ovat lähellä. Päiväkoti löytyy 100m päästä ja ylä- ja ala-aste vain kilometrin säteellä. Keskustan palvelutkin ovat alle 2km matkan päässä ja uima-rantaan sekä venesatamaan on lyhyt 300m kävelymatka.

Tutustu alueeseenTutustu alueeseen