3H | 75m2

A3 / B6 / B7

Hinta 237 000 €

As Oy Voivalan Niityssä on 8 kpl huolella suunniteltua asuntoa, joista 3 kpl on 75 m2 kokoisia kolmioita. Asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat mukavan ja valoisan kokonaisuuden niin perheen arkeen kuin juhlaankin. Asunnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota arjen toimivuuteen sekä ratkaisujen pitkäikäisyyteen. Kylpyhuone löytyy kätevästi asunnon sivusta, josta on suora pääsy valosaille takaterassille.

Jokaiseen asuntoon kuuluu kaksi pistokkeellista autopaikkaa. Asunnon materiaalit ja värimaailma on huolella suunniteltu palvelemaan vaativaakin ostajaa. Puustellin kalusteet ja Siemensin kodinkoneet täydentävät ennestäänkin jo kattavan materiaalivalikoiman. Valittavana on esimerkiksi valkoinen, harmaa tai musta keittiö asukkaan omien mieltymysten mukaisesti.

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta.

4H | 88,5m2

A1 / A2 / A4

Hinta 267 000 €

Voivalan Niityssä on 3kpl neliötä kooltaan 88,5 m2. Kaikki neliöt löytyvät A-talosta, ja kaksi niistä on päätyasuntoja. Asunnot on suunniteltu tukemaan toimivaa ja käytännöllistä arkea. Olohuone, keittiö ja ruokailutila toimivat yhtenä tilana arjen keskiössä. Asunnon suuret ikkunat avautuvat valoisalle koko talon levyiselle takaterassille. Makuuhuoneet ovat tilavia ja niihin mahtuvat yhtä hyvin pienten lasten lelut kuin teinin koulupöytä ja harrastusvälineet.

Asunnoista on lyhyt matka rantaan ja venesatamaan, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä Voivalan Niitystä. Asunnon materiaalit ja värimaailma on huolella suunniteltu palvelemaan vaativaakin ostajaa. Puustellin kalusteet ja Siemensin kodinkoneet täydentävät ennestäänkin jo kattavan materiaalivalikoiman. Valittavana on esimerkiksi valkoinen, harmaa tai musta keittiö asukkaan omien mieltymysten mukaisesti.

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta.

5H | 97,5m2

B5 / B8

Hinta 289 000 €

Uutuutena Voivalan Niityssä tarjoamme uniikkeja 97,5 m2 5h + k + s asuntoja. Molemmat huoneistot sijaitsevat B-talossa ja ovat päätyasuntoja. Niissä yhdistyvät suuren perheen tilavaatimukset modernin asumisen avariin oleskelutiloihin. Kylpyhuone löytyy kätevästi asunnon sivusta, josta on suora pääsy valoisalle koko asunnon levyiselle takaterassille. Mittavat säilytystilat niin kylpyhuoneessa kuin makuuhuoneissakin sekä oma 6 neliön varasto asunnon yhteydessä mahdollistavat tehokkaan tilankäytön

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta.