Voivalan Niitty II – talvi 2021

Voivalan Niitty II on jo neljäs yhtiö suuren suosion saavuttaneella Voivalan Puiston alueella.
Laatu, kohtuuhintaisuus ja viimeistellyt arjen ratkaisut ohjasivat suunnitteluamme Voivalan Niitty II:ssa. Tunnistimme uusimmat asumisen trendit ja hioimme niistä tilavat mutta kompaktit asunnot vaativaankin makuun.
Kahden rivitalon ja kahdeksan asunnon kokonaisuus tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen merellisessä Voivalassa. Oma tontti, maalämpö ja ekologiset rakenneratkaisut takaavat vaivattoman asumisen vuosikymmeniksi eteenpäin.
97,5 m2 kokoinen 5h+k+s, 80,5 m2 4h+k+s sekä 68 m2 kokoinen 3h+k+s edustavat markkinoiden ehdotonta huippua!
Tutustu koteihinTutustu koteihin

Laadukkaat rakennus- ja sisustusmateriaalit

Mustaa, valkoista ja puunsävyjä. Moderni, ajaton ja trendikäs. Voivalan Niitty II tarjoaa modernia arkkitehtuuria yhdistettynä kestäviin teknisiin ratkaisuihin. Tuulettuva alapohja, peltikatto sekä muoviton seinärakenne edustavat alansa ehdotonta huippua.

3H ja 5H asunnoista löytyy käytännöllinen ja tilava kylpyhuone huoneiston sivussa, josta on suora käynti takapihan terassille. Nauti oman saunan löylyistä, käy vilvoittelemassa tilavalla terassilla tai helpota lapsiperheesi arkea.

Modernit laatat, Tapwellin hanat, Puustellin kalusteet sekä Siemensin laadukkaat kodinkoneet viimeistelevät jo ennestään laajan asuntojen perusvarustelun.

SisustusmateriaalitSisustusmateriaalit

Luonto ja palvelut lähellä

Voivalan Niityssä sekä luonto että palvelut ovat lähellä. Päiväkoti löytyy 100m päästä ja ylä- ja ala-aste vain kilometrin säteellä. Keskustan palvelutkin ovat alle 2km matkan päässä ja uima-rantaan sekä venesatamaan on lyhyt 300m kävelymatka.
Tutustu alueeseenTutustu alueeseen